Etusivu

Vuonna 1886 perustettu Suomen Geologinen Seura (SGS) on maamme suurin ja vanhin geologian alan yhdistys. Seuran tarkoituksena on edistää geologista ja mineralogista tutkimusta maassamme sekä lisätä harrastusta näihin tieteisiin. SGS:llä on noin 900 jäsentä (vuonna 2013). Lisätietoa.

Tieteiden talo
21.9.2020 Kokoukset

Suomen Geologisen Seuran kuukausikokous järjestetään torstaina 1. lokakuuta.

30.4.2020 Tapahtumat

Flooran päivää vietetään poikkeuksellisissa merkeissä myös Suomen Geologisessa Seurassa. Tervetuloa mukaan osallistumaan virtuaaliseen kaupunkikivikierrokseen akatemiatutkija FT Jussi Heinosen opastuksella.

30.3.2020 Tiedotteet

Suomen Geologisen Seuran perinteinen Vappumatinea 30.4. on peruttu tämän kevään osalta koronavirusepidemian vuoksi.

Tieteiden talo
14.2.2020 Kokoukset
Suomen Geologisen Seuran kuukausikokous järjestetään torstaina 26. maaliskuuta etäkokouksena.

Ajankohtaisen kuva
14.2.2020 Tiedotteet

Päivitys: koronapandemian ja yliopiston poikkeustilan vuoksi tilaisuus 'Kansallinen kieli, kansainvälinen tiede ja tieteellisten termien tulevaisuus' on peruttu.