Geologi-lehti

Uusimmassa Geologissa (1/2022)

Vuoden 2022 ensimmäisessä Geologissa mm. laserspektroskopiasta mineraalianalytiikassa ja geodiversiteetistä

Näiden lisäksi kooste SGS:n vuodesta 2021, toimihenkilöiden esittelyt, artikkelit mahdollisesti maailman tarkimmasta kairauksesta ja Geo-osaaja 2030 -kyselyn tuloksista sekä Karhu kiertää ja Minne mennä -palstat.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Geologi-lehti

Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Geologi julkaisee geologisia ja geologiaa sivuavia artikkeleita, katsauksia, keskustelupuheenvuoroja, uutisia ja tiedonantoja sekä kirjojen ja muiden julkaisujen arvosteluja ja esittelyjä. Geologi ilmestyy värillisenä kuusi kertaa vuodessa ja sen painos on 850. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille.

Lähetä artikkelien käsikirjoitukset ja tiedustelut päätoimittajalle.