Geologi-lehti

Uusimmassa Geologissa (5/2019)

Mahtava mitalisaalis geotieteiden olympialaisista

Minja Seitsamo-Ryynänen

Geotieteiden 13. kansainväliset olympialaiset järjestettiin elo-syyskuussa Etelä-Korean Daegussa. Kaikkiaan 41 maan ja 165 kilpailijan joukossa oli myös Suomen joukkue.

---

Lehdessä lisäksi mm. raportti SGS:n ekskursiolta Lauhanvuoren kansallispuistoon.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Geologi-lehti

Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Geologi julkaisee geologisia ja geologiaa sivuavia artikkeleita, katsauksia, keskustelupuheenvuoroja, uutisia ja tiedonantoja sekä kirjojen ja muiden julkaisujen arvosteluja ja esittelyjä. Geologi ilmestyy värillisenä kuusi kertaa vuodessa ja sen painos on 1250. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille.

Lähetä artikkelien käsikirjoitukset ja tiedustelut päätoimittajalle sähköpostiosoitteeseen samppa.makela(at)helsinki.fi.