Geologi-lehti

Geologi-lehti on osa Tutkitun tiedon teemavuotta

Geologi-lehden numero 5/2021 tulee olemaan erityisesti omistettu Tutkitun tiedon teemavuodelle.

Uusimmassa Geologissa (4/2021)

Vuoden neljännessä Geologissa turpeen kaivun vaikutuksia, bastnäsiittiesiintymä ja Rokua Geoparkin aikamatka

Uusimmasta Geologi-lehdestä löytyvät artikkelit turpeen kaivun vaikutuksista ja niiden arviointiin liittyvistä haasteista Joensuun Tuupovaaran Haarajärvellä ja uudesta kiintoisasta bastnäsiittiesiintymästä Oulun Ylikiimingin Isokankaalla. Lopuksi lähdetään sykähdyttävälle aikamatkalle Rokualle ja tutustutaan samalla Rokua Geoparkin kohteisiin ja näyttelyihin, joihin kuuluu muun muassa muinaisia virtuaalimaisemia.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Geologi-lehti

Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Geologi julkaisee geologisia ja geologiaa sivuavia artikkeleita, katsauksia, keskustelupuheenvuoroja, uutisia ja tiedonantoja sekä kirjojen ja muiden julkaisujen arvosteluja ja esittelyjä. Geologi ilmestyy värillisenä kuusi kertaa vuodessa ja sen painos on 850. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille.

Lähetä artikkelien käsikirjoitukset ja tiedustelut päätoimittajalle sähköpostiosoitteeseen eslehton(at)gmail.com.