9.5.2021 Tiedotteet

Suomen Geologinen Seura on avannut kyselyn Seuran toimintaan liittyen. Toivomme vastauksia sekä seuran jäseniltä että henkilöiltä, jotka ovat kiinnostuneita geologiasta, mutta eivät ole seuran jäseniä. Vastauksia käytetään Seuran toiminnan kehittämiseen.

13.4.2021 Tiedotteet

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi Seuran perinteistä vappumatineaa ei valitettavasti kyetä järjestämään kuluvana vuonna.

30.3.2020 Tiedotteet

Suomen Geologisen Seuran perinteinen Vappumatinea 30.4. on peruttu tämän kevään osalta koronavirusepidemian vuoksi.

Ajankohtaisen kuva
14.2.2020 Tiedotteet

Päivitys: koronapandemian ja yliopiston poikkeustilan vuoksi tilaisuus 'Kansallinen kieli, kansainvälinen tiede ja tieteellisten termien tulevaisuus' on peruttu.

2.12.2019 Tiedotteet

Kiinnostaako monipuolinen työ tieteellisen julkaisutoiminnan ja tieteen popularisoinnin parissa? SGS:n jäsenlehti Geologi hakee uutta toimitussihteeriä vuoden 2020 alusta alkaen. PÄIVITYS: hakuaikaa jatkettu 31.12.2019 asti.