Suomen Geologinen Seura -
PÅ SVENSKA
IN ENGLISH

Seuraan liittyminen

Kotimaiseksi jäseneksi seura voi valita kahden jäsenen ehdotuksesta Suomen kansalaisen, jonka tiedoillaan ja toiminnallaan katsotaan voivan edistää seuran tarkoitusperiä.

Jäsenhakemus (pdf)

Jäsenmaksut

Normaalijäsenet: 55 €
Perustutkinto-opiskelijat ja eläkeläiset: 25 €
Jäsenmaksu sisältää Geologi-lehden.

Jäsenhakemukset seuran sihteerille

Riina Puttonen
Geotieteiden ja maantieteen laitos
00014 Helsingin yliopisto
Sähköposti: sihteeri(at)geologinenseura.fi

Tarkista tai päivitä jäsentietosi

Voit tarkistaa tai päivittää Seuran rekisterissä olevat jäsentietosi osoitteessa https://geologinenseura-yhdistysavain-fi.directo.fi/jasensivut/

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostiosoitteesi on jo Seuran rekisterissä, mutta et muista salasanaasi tai et ole vielä luonut sitä, klikkaa linkistä "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?" Tällöin sähköpostiosoitteeseesi lähetetään automaattisesti linkki, jonka kautta voit asettaa salasanan. Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi Seuralle, olethan yhteydessä Seuran sihteeriin (sihteeri(at)geologinenseura.fi) tai taloudenhoitajaan (jussi.pokki(at)gtk.fi).